Αφήστε μας να σας καλομάθουμε... 

βάπτιση

Ώρα για πάρτι!

Εμπιστευτείτε μας για τη σημαντικότερη ημέρα του παιδιού σας.

Μετά τη βάφτιση, μια όμορφη δεξίωση μπορεί να ολοκληρώσει το χαρούμενο αυτό γεγονός.

Σε κάποιον από τους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ονειρικό περιβάλλον ανάλογο του γούστου σας.

Από μια πολυτελή δεξίωση ως ένα ανάλαφρο party, είμαστε εδώ για να αφήσουμε εσάς και τους καλεσμένους σας απόλυτα ευχαριστημένους.

Σας περιμένουμε...

γάμος

Για την πιο σημαντική βραδιά της ζωής σας, απαιτείται ένας χώρος ο οποίος θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Σχεδιάζουμε το ύφος, φροντίζουμε τις λεπτομέρειες, ώστε όλα να είναι όπως τα έχετε ονειρευτεί.

Στις Αφίδνες Αττικής, μόλις 20 λεπτά από την Αθήνα, μέσα σε καταπράσινο τοπίο στους πρόποδες της Πάρνηθας, δημιουργήσαμε την Λιοσάτη. Ένας χώρος εκδηλώσεων, μελετημένος ώστε να φιλοξενήσει μέχρι και 800 άτομα.

Η υψηλή αισθητική του χώρου, η συνέπεια και η οργάνωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε, είναι οι εγγυήσεις μας για μια αξέχαστη γαμήλια δεξίωση. Είτε στον καταπράσινο ολόφυτο κήπο μας, γύρω από τη μεγάλη πισίνα, είτε στους πολυτελείς εσωτερικούς μας χώρους, να είστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσουμε το ιδανικό σκηνικό για εσάς και τους καλεσμένους σας.

ειδικές εκδηλώσεις

Συνέδρια

Οι μεγάλοι, πολυτελείς χώροι του κτήματος Λιοσάτη, διατίθενται για κάθε είδος συνέδριο ή σεμινάριο. Μπορούμε να οργανώσουμε όποια ειδική εκδήλωση επιθυμείτε για εσάς ή την επιχείρησή σας.
Από εταιρικά συνέδρια μέχρι party αναψυχής προσωπικού, ο χώρος μας μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Workshops

Ανάλογα των συνεδρίων είναι και τα workshops που oργανώνονται στους χώρους του κτήματος Λιοσάτη. Μονοήμερα ή πολυήμερα, επιστημονικά ή εναλλακτικά, ο χώρος μας είναι ιδανικός και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με την περίπτωση.